اگر نیاز به راهنمایی دارید یا سوالی از متخصصان ما دارید، از طریق این صفحه سوال خود را مطرح کنید.

در اولین فرصت به پرسش شما پاسخ داده خواهد شد.

همچنین می توانید در صفحه هر یک از متخصصان، برخی از پرسشهای از پیش پرسیده شده را مطالعه کنید. 

400 دیدگاه

  • مرضیه, آبان ۲۶, ۱۴۰۰ @ ۱۳:۰۴ پاسخ

    سلام وقتتون بخیر.

    یکماه پیش پدر و مادر بنده علامتدار و به کرونا مبتلا شدن، رعایت کردیم و بنده هم علامتدار نشدم ولی خب میدونم این احتمال وجود داره که مبتلا شده باشم و ناقل بی علامت باشم.میخواستم بدونم با این شرایط میتونم فردا دوز دوم واکسنم (سینوفارم) رو بزنم؟

    • دکتر معصومه دهقان, آبان ۲۶, ۱۴۰۰ @ ۱۴:۱۰

      سلام .بله در صورتی که هیچگونه علائمی نداشته باشید، میتونید برای تزریق دوز دوم اقدام کنید.

  • ش, آبان ۲۶, ۱۴۰۰ @ ۰۱:۲۰ پاسخ

    سلام وقت بخیر اگر هنگام زدن دوز دوم واکسن شک داشته باشیم که ناقلیم و تزریق انجام داده باشیم تا چه مدت زمان ممکنه علائم بروز کنه و بیماربشیم

    • دکتر معصومه دهقان, آبان ۲۶, ۱۴۰۰ @ ۱۴:۰۸

      سلام.بین ۷تا ۱۰ روز از زمانی که با فرد مشکوک به کرونا مواجهه داشتید.

  • Shila, آبان ۲۵, ۱۴۰۰ @ ۲۳:۱۹ پاسخ

    دکتر جان سلام من دو دوز واکسن سینوفارم‌زدم الان دوز سوم آسترازنیکا بزنم یا سینوفارم ۳۱ سالمه
    و الان ۲ماه از دوز دوم گذشته بزنم به نظرتون؟

    • دکتر معصومه دهقان, آبان ۲۶, ۱۴۰۰ @ ۰۰:۰۳

      سلام بهتر هست که ۶ ماه از دوز دوم بگذره و بعد برای دوز سوم اقدام کنید.

  • ایمان, آبان ۲۵, ۱۴۰۰ @ ۱۹:۱۳ پاسخ

    سلام. من این سوال رو قبلا هم پرسیدم ولی فکر کنم تایید نشده. سوالم اینه که آیا داشتن سینوزیت مانع زدن واکسنه؟ و اگه کسی برای عفونت سینوزیت آنتی بیوتیک مصرف میکنه، چند وقت بعد از قطع مصرف آنتی‌بیوتیک میتونه واکسن بزنه؟ ممنونم.

    • دکتر معصومه دهقان, آبان ۲۶, ۱۴۰۰ @ ۰۰:۰۵

      سلام خیر مشکلی برای تزریق واکسن وجود ندارد و می توانید برای تزریق واکسن اقدام کنید.

  • روناک, آبان ۲۵, ۱۴۰۰ @ ۱۸:۱۲ پاسخ

    سلام خسته نباشید
    من دو دوز واکسن سینوفارم زدم و یماه بعد کرونا گرفته بودم الان روز ۱۵ هست
    میتونم از قرنطینه خارج بشم؟یا باید حتما ۲۱ روز بگذره؟

    • دکتر معصومه دهقان, آبان ۲۶, ۱۴۰۰ @ ۰۰:۰۶

      سلام در صورت بهبود علائم و قطع تب می توانید از قرنطینه خارج شوید.

  • Mina, آبان ۲۵, ۱۴۰۰ @ ۱۵:۰۵ پاسخ

    من ۱۱ روزه درقرنطینه ام بخاطر مواجه با ی کرونایی.تو این مدت علائم نداشتم جز اینکه روز ۵ فقط یکبار آبریزش بینی داشتم و یکبار هم روز ۹. بی حالی ضعف و… نداشتم. با این اوصاف بنظرتون برای اینکه مطمئن باشم ناقل نیستم ۱۴ روز کافیه یا باید ۲۱ روز در قرنطینه باشم؟

    • دکتر معصومه دهقان, آبان ۲۶, ۱۴۰۰ @ ۰۰:۰۸

      سلام.در صورت بهبود علائم، می توانیدد بعد از ۱۴ روز از قرنطینه خارج شوید.

  • roya, آبان ۲۵, ۱۴۰۰ @ ۱۰:۱۷ پاسخ

    باسلام همسر بنده سال پیش کرونا گرفتن با درگیری ریه ۴۰ درصد بیمارستان مسیح بستری شدن و ۶ دوز رمدسیویر دریافت کردن قبل از دریافت دوز اول پرستار به ما گفت که بخاطر دریافت رمدسیویر تا ۵ سال نباید بچه دار بشیم حتی بعد از اون هم تحت نظر پزشک باشیم که خیلی مارو از این حرف نگران کردن ایا درسته ؟؟؟

    • Dr. Ghayyem, آبان ۲۵, ۱۴۰۰ @ ۱۳:۲۴

      خیر، تا این لحظه هیچ مطالعه ای مبنی بر اینکه سابقه مصرف رمدسیویر می تواند باعث ناباروری و یا اختلال در رشد جنین شود وجود ندارد و گفته ایشان اساس علمی ندارد.

  • مریم, آبان ۲۵, ۱۴۰۰ @ ۰۳:۱۵ پاسخ

    سلام،برای چکاپ سالانه آزمایش خون دادم، همه چیز خوب بود، crp برابر با ۴ بود، اما esr برابر با ۳۱ بود!
    ۳۴ سالمه، وزن نرمال، کم خونی ندارم و باردار نیستم، یه هفته قبل از آزمایش، دچار عفونت ادراری شدم و ۵ روز قرص سیپرو مصرف کردم، ممکنه بالا بودن esr به عفونت ادراری مربوط باشه؟
    با تشکر از تیم مفید شما

    • Dr. Ghayyem, آبان ۲۵, ۱۴۰۰ @ ۱۳:۲۹

      تفسیر آزمایش ESR باتوجه به شرایط بالینی بیمار و توسط پزشک انجام می شود. عموماً مردم بدون در نظر گرفتن شرایط بالینی خودشون و براساس محدوده نرمال گزارش شده توسط آزمایشگاه، این عدد رو به درستی تفسیر نمیکنند و در نتیجه ممکنه گمراه یا نگران بشن. این میزان از ESR در یک خانم جوان و بدون سابقه بیماری قبلی و بدون شکایت مهم(تب، کاهش وزن و ضعف) نگران کننده نیست و بله ممکن است به دنبال یک عفونا ادراری ساده هم رخ دهد.

  • نانا, آبان ۲۴, ۱۴۰۰ @ ۲۳:۱۵ پاسخ

    سلام روزتون بخیر.
    من دو دوز واکسن اسپوتنیک زدم.

    برادرم (۱۱ سالشه و واکسن نزده) چندروز پیش تب کرد و مادرم هم چندروز قبلش گلودرد داشت که چون واکسن زده احتمالا سریع رد کرده.

    الان تقریبا یک روزه که گلودرد و تورم گلو دارم و بدن درد.

    میخواستم بدونم با اینکه واکسن زدم حدود چه مدت ناقل هستم؟

  • Esmaeily, آبان ۲۴, ۱۴۰۰ @ ۲۰:۰۵ پاسخ

    سلام وقتتون بخیر.من بوی بدی داخل بینی ام‌هست.من کرونا گرفته بودم پنج مهر.بعد میخوام بدونم الان این موضوع علائم لانگ کوویده یا ابتلای مجدده؟الان امکان‌ابتلای مجدد هست؟

    • دکتر معصومه دهقان, آبان ۲۶, ۱۴۰۰ @ ۰۰:۱۰

      سلام.بله این مشکل بعد از بهبود کرونا به وجود میاد.نگران نباشید.

  • امیرحسین, آبان ۲۴, ۱۴۰۰ @ ۱۴:۲۴ پاسخ

    سلام
    وقت شما بخیر
    من چند روزی کمردرد و گردن درد داشتم، به یکباره کمردردم شدید شد. همزمان با تشدید کمردرد، سردرد و سرفه های خشک شروع شد که بعد از هر سرفه، در قفسه سینه احساس سوزش میکنم. آیا ممکنه کرونا باشه و احتیاجی به قرنطینه هست؟
    متشکر

    • دکتر معصومه دهقان, آبان ۲۶, ۱۴۰۰ @ ۰۰:۱۱

      سلام بله با توجه به علائم ،احتمال ابتلا به کرونا وجود داره، لطفا با پزشکان مجموعه مشورت کنید.

  • جواد کشوری, آبان ۲۴, ۱۴۰۰ @ ۱۳:۴۴ پاسخ

    سلام
    دختر من پانزده سال دارد و دو روز پیش دوز دوم واکسن سینوفارم دریافت کرد .
    بعد از چند روز می دونه واکسن روتین سن پانزده سالگی که برای سال دهم میزنن تزریق کند؟
    با تشکر

    • دکتر معصومه دهقان, آبان ۲۶, ۱۴۰۰ @ ۰۰:۱۳

      سلام.هیچ مشکلی برای دریافت واکسن های روتین بعد از تزریق واکسن سینوفارم وجود نداره و میتونن برای دریافت واکسن اقدام کنند.

  • Hana, آبان ۲۴, ۱۴۰۰ @ ۰۵:۴۸ پاسخ

    سلام دختر هفت ساله من دو روز پیش احساس خشکی و کمی گلو درد داشت الان فقط عطسه و آبریزش بینی دارن سرحالند تب ندارن آیا کرونا گرفتن؟

    • دکتر معصومه دهقان, آبان ۲۶, ۱۴۰۰ @ ۰۰:۱۵

      سلام.بله با توجه به علائم ،احتمال ابتلا به کرونا وجود دارد.لطفا با دکتر نیلیه ،متخصص اطفال مشورت کنید.

  • مهسا, آبان ۲۳, ۱۴۰۰ @ ۱۶:۴۵ پاسخ

    سلام خسته نباشید نوبت دوم واکسن آسترزینکا من رسیده و من در حال حاضر بخاطر تبخال تناسلی که دارم هم قرص و هم پماد آسکلویر استفاده میکنم و الان رو به بهبود هستم میتونم با این وضعیت برم و واکسنم رو بزنم و داروها چندروز قبل باید قطع شوند؟

    • دکتر معصومه دهقان, آبان ۲۶, ۱۴۰۰ @ ۰۰:۱۸

      سلام.بله می توانید برای دریافت نوبت دوم واکسن اقدام کنید و منعی وجود نداره.

  • فاطمه, آبان ۲۲, ۱۴۰۰ @ ۲۰:۵۱ پاسخ

    سلام وقتتون بخیر ببخشید بنده سه ماه پیش به کرونا مبتلا شدم و بعد از یک ماه ریزش مو شدیدی پیدا کردم حالا سه روزه دز دوم واکسنم را هم تزریق کردم دکتر برایم آزمایش خون چکاپ نوشتن خواستم بپرسم چون تازه واکسن زدم مشکلی نداره آزمایش را انجام بدم؟واکسن بر روی جواب آزمایش تاثیری ندارد؟متشکرم

    • Dr. Ghayyem, آبان ۲۳, ۱۴۰۰ @ ۲۰:۲۹

      خیر مشکلی ندارد و می توانید آزمایشات لازم را بنا به صلاحدید پزشک انجام دهید.

  • بهرخ, آبان ۲۲, ۱۴۰۰ @ ۰۹:۲۸ پاسخ

    با سلام من دو دز سینوفارم زدم و دچار راش شدید پوستی شدم الان یک ماه از دز دوم میگذره و بهبودی حاصل نشده به انتی هیستامین فقط یک ساعت جواب میده دگزا یک امپول زدم ناراحتی معده گرفتم ولی یک هفته خارش نداشتم پردنیزلون زدم ولی فایده نداشت میشه راهنمایی کنید چه کنم توی سایت ثبت عوارض هم نمیتونم ثبت کنم

    • Dr. Ghayyem, آبان ۲۳, ۱۴۰۰ @ ۲۰:۳۰

      بررسی از نظر آلرژی و واکنش های حساسیتی شدید و بیماری های روماتولوژیک توصیه می شود. این اتفاق در برخی بیماران متأسفانه رخ می دهد و نیازمند بررسی است. با پزشک فوق تخصص روماتولوژی مشورت کنید.

  • س, آبان ۲۱, ۱۴۰۰ @ ۱۸:۵۲ پاسخ

    سلام ۳۵روز از دوز دوم واکسن همسرم میگذره و دلیل نزدن اینه که هربار خواسته بره گلو درد داشته بعدباید ۱۰روز صبر میکرده و میزده ولی مثلا ۲روز گلودرد داشته بعد تا میومد ۱۰روز بگذره دوباره مثلا روز ۸دوباره گلودرد!بعضی وقتها بینیش هم خفیف میگیره واکسن چیکار کنیم

    • Dr. Ghayyem, آبان ۲۳, ۱۴۰۰ @ ۲۰:۳۲

      علت گلودرد ممکنه آلرژی، رفلاکس اسید معده و‌… باشه. علاوه بر اینکه احتمال سرماخوردگی، عفونت های ویروسی و … هم وجود داره. براساس شرح حال بیمار مثل نوسانی بودن علایم و یا همراهی سایر علایم می توان تشخیص دقیق داد. فاصله ده روز فقط زمانی لازم است که شخص مبتلا به یک عفونت ویروسی باشد و در موارد رفلاکس یا آلرژی نیاز به این فاصله نیست.

  • علی, آبان ۲۱, ۱۴۰۰ @ ۱۸:۲۹ پاسخ

    سلام خسته نباشید
    من ۳ ۴ روز هست سردرد ملایم دارم ممکنه کرونا باشه؟یا ممکنه به خاطر استرس و فشار کاری باشه؟ میتونم واکسن بزنم؟

    • Dr. Ghayyem, آبان ۲۳, ۱۴۰۰ @ ۲۰:۳۵

      علل شایع سردرد ملایم میتونه استرس، بی خوابی، مصرف زیاد مسکن ها، گرسنگی و تشنگی بیش از اندازه، وابستگی به برخی داروها و قطع ناگهانی آن ها باشد. سردرد های شدید و ناگهانی باید از نظر پرفشاری خون، بیماری های عروقی ، خونریزی مغزی و‌… بررسی شود که عموماً همراه با علایم خطر همچون تاری دید، تهوع و استفراغ، کاهش سطح هوشیاری و … است.

دیدگاهتان را بنویسید

You have to agree to the comment policy.